The forever wanderer

Ready for an adventure?

Welkom op mijn Black Girl Journey blog! Hier deel ik mijn reizen, passies en gedachten. Ik neem je mee op een reis door mijn wereld van interesses en hobby’s. Van mijn eerste reizen na de pandemie tot mijn constante zoektocht naar wie ik nu werkelijk ben en wat ik belangrijk vind in het leven. Ik nodig je uit om mij beter te leren kennen. Samen duiken we in mijn avonturen, reflecties en dromen, en krijg je een glimp van wat mij inspireert en waarmee ik jou hopelijk ook kan inspireren. Dank je voor het langskomen en meedelen in deze reis!

Een beetje over mezelf

Ik ben Malida Harry en ik woon sinds 2008 in Amsterdam met mijn vriend en onze twee dochters. Ik ben wat je noemt een multipotentialist en heb verschillende carrières gehad. Vroeger zag ik mijn interesse en nieuwsgiergheid naar zoveel verschillende dingen als een zwakte. Inmiddels weet ik dat dit mij juist versterkt in mijn zijn. Mijn CV  bestaat o.a. uit mijn werk als artiestenmanager, diverse staf-functies en eigenaar van een eethuis. Zo divers als dit is, mijn grote liefde is altijd reizen geweest. Hoewel ik niet op elk moment in mijn leven flink heb kunnen reizen, ben ik er wel vaak genoeg op uit geweest en heb ik kunnen genieten van dat wat de wereld ons allemaal te bieden heeft.

Ik besloot dit jaar, na twee jaar vanwege de Corona-pandemie niet gereisd te hebben, mijn ervaringen en avonturen in een blog te delen. Hoewel mijn grote liefde reizen is, zal ik ook de reis van mijn leven delen op dit medium, omdat er gewoon more to (my) life is. 

Don’t be a stranger and hit me up. 


Bezig met laden